Δημόσιο: Επανέρχεται η τηλεργασία και το κλιμακωτό ωράριο μετά από αίτημα του Τ.Θεοδωρικάκου

Δημόσιο: Επανέρχεται η τηλεργασία και το κλιμακωτό ωράριο μετά από αίτημα του Τ.Θεοδωρικάκου

Την επαναφορά του κλιμακωτού ωραρίου στον Δημόσιο Τομέα και την τηλεργασία για τους υπαλλήλους του Δημοσίου που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, ζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον επικεφαλής της ομάδας λοιμωξιολόγων και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον Covid-19, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Η επικοινωνία έγινε το πρωί αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε ο υπουργός, Τ. Θεοδωρικάκος, με τους προέδρους της ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα και Δημήτρη Παπαστεργίου, καθώς και με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, από τους οποίους ζήτησε εντατικοποίηση των ελέγχων εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού, που διενεργούνται από τη Δημοτική Αστυνομία και τις υπηρεσίες Υγείας.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχε και η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του ΥΠΕΣ, Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την περίοδο της καραντίνας λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, οι δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονταν σε πρωινή βάρδια, προσέρχονταν στην εργασία τους σε τρεις φάσεις, είτε στις 7 είτε τις 8 είτε στις 9 το πρωί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρμόδιοι φορείς φρόντιζαν για την ισοκατανομή των εργαζομένων σε κάθε μία από τις τρεις ζώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.