ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυβέρνηση σε ΣΥΡΙΖΑ: «Ανοιχτός ο δρόμος για το 3% – Με μια στάση στον Γράμμο…»

Κυβέρνηση σε ΣΥΡΙΖΑ: «Ανοιχτός ο δρόμος για το 3% – Με μια στάση στον Γράμμο…»

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και την κριτική που άσκησε για τις αλλαγές στην κυβέρνηση και τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν, απάντησαν οι κυβερνητικές πηγές.

«Την επόμενη φορά που θα κάνει αλλαγές στην κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ και για το χρόνο και για τα πρόσωπα», σχολίαζαν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

«Ιδίως για εκείνα που συνεχίζει να βαφτίζει νεοφιλελεύθερα διαγράφοντας τη μακρά θητεία τους στην Κεντροαριστερά επειδή δεν μπορεί να χωνέψει ότι του έχουν γυρίσει την πλάτη».

«Με αυτά τα μυαλά ο δρόμος για το 3% είναι ανοιχτός. Με μια στάση στον Γράμμο…» προσθέτουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναφορά στον Γράμμο γίνεται προφανώς καθώς η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει -σύμφωνα με αφίσα που έχει δημοσιοποιηθεί στα μέσα δικτύωσης- κάμπινγκ στο Νεστόριο Καστοριάς, σε «μια ιστορική περιοχή, όπου πριν από 71 χρόνια τα γεγονότα που συνέβησαν καθόρισαν την σύγχρονη ιστορία του τόπου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.