ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Υπ.Εσωτερικών της Αυστρίας – Όσα συζήτησαν

Κ.Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Υπ.Εσωτερικών της Αυστρίας – Όσα συζήτησαν

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 25 Αυγούστου την προγραμματισμένη του συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών της Αυστρίας, Karl Nehammer, στο Μέγαρο Μαξίμου.

​Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις τρέχουσες εξελίξεις στο μεταναστευτικό ζήτημα αλλά και στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σχετικά με το μεταναστευτικό, ο κ. Nehammer εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους χειρισμούς της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση ενός εκρηκτικού προβλήματος που απειλεί τα ελληνικά σύνορα που είναι και σύνορα της Ευρώπης.

​Επίσης, επιβεβαίωσε εκ νέου την ετοιμότητα της χώρας του να συνδράμει την Ελλάδα έμπρακτα, όπως άλλωστε ήδη πράττει η Αυστρία.

Συζητήθηκε, επίσης, η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και η κλιμακούμενη και προκλητική στάση της Τουρκίας σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε στον Αυστριακό Υπουργό Εσωτερικών την ικανοποίηση της ελληνικής πλευράς για τη στήριξη των ελληνικών θέσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την Αυστρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.