ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θ.Σκυλακάκης: «Είμαστε στη φάση του να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις εκεί που πρέπει και όσο πρέπει»

Θ.Σκυλακάκης: «Είμαστε στη φάση του να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις εκεί που πρέπει και όσο πρέπει»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει ένα σημαντικό μέτρο, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι σε περιοχές που θα εφαρμόζεται το μέτρο του lockdown δεν θα επιστρέφεται μέρος της επιστρεπτέας προκαταβολής.

“Είμαστε στη φάση του να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις εκεί που πρέπει και όσο πρέπει” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκυλακάκης.

Σε ερώτηση για το εάν προβλέπονται φοροελαφρύνσεις, απάντησε ότι πρέπει να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί η πανδημία για να ληφθούν μόνιμα μέτρα, όπως η μείωση της φορολογίας. “Από το 2022 θα επιστρέψουν κάποιοι στόχοι, τουλάχιστον οι ευρωπαϊκοί” είπε χαρακτηριστικά.

Για το Ταμείο Ανάκαμψης ο κ. Σκυλακάκης τόνισε ότι είναι μεγάλο στοίχημα η αξιοποίηση των πόρων του και σημείωσε ότι δεν πρέπει να υπάρξουν καθυστερήσεις στα έργα για να αξιοποιηθούν τα χρήματα του Ταμείου.

Γι αυτό ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε καλύτερες αμοιβές στους υπαλλήλους που θα “τρέξουν” το πρόγραμμα ανάκαμψης. “Οι άνθρωποι που θα δουλεύουν περισσότερο και πιο αποτελεσματικά, θα αμείβονται περισσότερο” τόνισε και πρόσθεσε ότι χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση του κρατικού χρήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κληθείς να σχολιάσει τα “πυρά” Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σκυλακάκης κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι ζητά να ξοδεύονται πολύ περισσότερα χρήματα από όσα ήδη ξοδεύονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.