ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Κουμουτσάκος για Θεία Κοινωνία: «Το θέμα θεωρείται λήξαν – Δεν θα πέσω σε αυτή την πολιτική παγίδα»

Γ.Κουμουτσάκος για Θεία Κοινωνία: «Το θέμα θεωρείται λήξαν – Δεν θα πέσω σε αυτή την πολιτική παγίδα»

«Λήξαν» θεωρεί ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος το ζήτημα που άνοιξε η δημοσίευση φωτογραφιών που τον εμφανίζουν να μεταλαμβάνει.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής με παρέμβασή του σε επιτροπή του κοινοβουλίου και προκειμένου να απαντήσει σε σχετικά σχόλια του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αντώνη Μυλωνάκη, είπε: «Μη σπεκουλάρετε πολιτικά για τέτοια θέματα. Το συγκεκριμένο θέμα είναι λήξαν. Το επαναφέρετε προσπαθώντας να κατασκευάσετε αφελή πολιτική παγίδα στην οποία κανείς δεν θα πέσει μέσα. Σπεκουλάρετε και δεν πρόκειται να απαντήσω. Τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της προστασίας της δημόσιας υγείας πρέπει να εφαρμοστούν από όλους. Όλα τα άλλα είναι πολιτική σπέκουλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, ο κ. Μυλωνάκης είπε: «καλά ξεμπερδέματα κ. Κουμουτσάκο με το Μαξίμου για τη Θεία Κοινωνία. Κανένα κρούσμα δεν έχει αποδειχθεί, δεν έχει βγει ότι οφείλεται στην Αγία Μετάληψη. Και αντί να τους πείτε αυτό, εσείς είπατε τα δικά σας. Αυτά κάνει η Νέα Δημοκρατία και η εκκλησία μας είναι υπό διωγμό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.