ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λ.Οικονόμου για φράχτη στον Έβρο: «Μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι σε πλήρη επιχειρησιακή εφαρμογή» (βίντεο)

Λ.Οικονόμου για φράχτη στον Έβρο: «Μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι σε πλήρη επιχειρησιακή εφαρμογή» (βίντεο)

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί αυξημένη ροή παράνομων εισόδων στην χώρα διαμέσω του Έβρου.

Μάλιστα, έκανε λόγο πώς η ΕΛ.ΑΣ. αντιμετωπίζει το γεγονός των παράνομων εισόδων. «Είμαστε εκεί, εφαρμόζουμε το επιχειρησιακό σχέδιο που έχουμε αναπτύξει και ενεργούμε όπως προβλέπεται».

Παράλληλα, σημείωσε ότι προχωρούν με ταχύτητα οι διαδικασίες του φράχτη ώστε «να ολοκληρωθεί πάρα πολύ σύντομα. Μέσα στους επόμενους μήνες, μάξιμουμ 8μηνο, θα είναι σε πλήρη επιχειρησιακή εφαρμογή».

Ακόμα, ανέφερε ότι γίνεται «εργαλειοποίηση του ζητήματος» των παράνομων μεταναστών από την Τουρκία, τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι υπό απόλυτο έλεγχο. «Να μην ανησυχεί ο τοπικός πληθυσμός» πρόσθεσε.

Κουκάκι: Μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης έτοιμη για χρήση

Σχετικά με την γιάφκα που εντόπισε η Αντιτρομοκρατική στο Κουκάκι, έκανε λόγο πώς πλέον η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης.

Όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός, η Αντιτρομοκρατική ανακάλυψε στην γιάφκα «σημαντική ποσότητα εκρηκτικής ύλης που ήταν έτοιμη για χρήση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκτιμούμε ότι ετοίμαζαν συγκεκριμένες δράσεις. Είχαν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν αρκετές βόμβες» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.