ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Βορίδης: «Η Ελλάδα χειρίζεται την πανδημία πιο αποτελεσματικά σε σχέση με άλλες χώρες»

Μ.Βορίδης: «Η Ελλάδα χειρίζεται την πανδημία πιο αποτελεσματικά σε σχέση με άλλες χώρες»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ζήτημα του κορωνοϊού.

Ο κ.Βορίδης τόνισε ότι η Ελλάδα χειρίζεται την πανδημία πιο αποτελεσματικά σε σχέση με άλλες χώρες, ενώ εξήγησε ότι όλες οι κυβερνήσεις πρέπει να κάνουν επιλογές κοιτώντας δύο πράγματα: τη δημόσια υγεία και την οικονομία.

Έκανε λόγο για μια δύσκολη και σύνθετη διαχείριση, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση καθημερινά παρακολουθεί την επιδημιολογική εξέλιξη και αναλόγως πράττει.

Σε ερώτηση για τα γκάλοπ που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το “φως” της δημοσιότητας απάντησε ότι όλες οι δημοσκοπήσεις επιλέγουν την κυβέρνηση της ΝΔ για την διαχείριση της πανδημίας.

Σε άλλη ερώτηση, για τον προϋπολογισμό του ΕΣΥ, απάντησε ότι δεν έχει αύξηση γιατί τα παραπάνω χρήματα ελήφθησαν από το αποθεματικό.

Όσον αφορά τους επαγγελματίες αγρότες, ελαιοπαραγωγούς, ο κ. Βορίδης τόνισε ότι εντάσσονται και εκείνοι στα μέτρα στήριξης, αρκεί να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο, ενώ για τους παραγωγούς ελάτων τόνισε ότι θα δοθεί μια απάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά το ελληνοτουρκικό ζήτημα ο υπουργός σημείωσε ότι η Άγκυρα εξακολουθεί να εμφανίζει επιθετική και προκλητική συμπεριφορά και έτσι δεν μπορεί να υπάρξει έναρξη διαλόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Για τη στάση της Τουρκίας η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να προχωρήσει σε κυρώσεις” πρόσθεσε ο υπουργός, ενώ σχολίασε ότι γίνονται συχνά απόπειρες για έρευνες της γείτονος στην Ανατολική Μεσόγειο, ωστόσο τις αποτρέπει το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.