ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Κεραμέως: «Θα μειώσουμε τους εισακτέους 30% στα Πανεπιστήμια και θα φέρουμε ειδικούς αστυνομικούς στα ΑΕΙ»!

Ν.Κεραμέως: «Θα μειώσουμε τους εισακτέους 30% στα Πανεπιστήμια και θα φέρουμε ειδικούς αστυνομικούς στα ΑΕΙ»!

Για τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 η αρμόδια υπουργός Νίκη Κεραμέως.

Η Υπουργός Παιδείας, αναφέρθηκε στις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και τόνισε ότι στόχος της είναι η μείωση των εισακτέων στα Πανεπιστήμια μέσω της θεσμομέτησηςη ελάχιστης βάσης εισαγωγής σε κάθε Πανεπιστημιακό Τμήμα και η διπλή κατάθεση μηχανογραφικού δελτίου, που μάλιστα, δεν αποκλείεται να εφαρμοστούν από φέτος.

Όλα αυτά σε μια απίστευτα δύσκολη χρονιά για τους μαθητές της Γ’Λυκείου με κλειστά σχολεία και φροντιστήρια! Την οποία την δικαιολόγησε λέγοντας ότι η κυβέρνηση θέλει να να αντιμετωπιστεί «μία παθογένεια πολλών ετών, που βλέπαμε εισακτέους στα Πανεπιστήμια με βαθμολογία 2 και 3».

Και αυτή την παθογένεια θέλει να την διορθώσει εφέτος με μείωση των εισακτέων κατά 30%!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε «Σήμερα ένα 30% δεν αποφοιτά ποτέ» επεσήμανε χαρακτηριστικά, ενώ εξετάζεται και η σύσταση ειδικής Ομάδας Προστασίας, η οποία θα αποτελείται από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ελεγχόμενη είσοδο ατόμων στις πανεπιστημιακές δομές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.