ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπ.Υγείας: «Δεν υπάρχει θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών – Η χρονιά άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ όχι»

Υπ.Υγείας: «Δεν υπάρχει θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών – Η χρονιά άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ όχι»

Το υπουργείο Υγείας, απάντησε, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους εμβολιασμούς, μέσω της οποίας κατηγορεί την κυβέρνηση για τον σχεδιασμό της.

«Ακόμα και στο κρίσιμο θέμα του εμβολιασμού των υγειονομικών, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε σήμερα νέο πεδίο μικροκομματικής αντιπολίτευσης» αναφέρει το υπουργείο Υγείας και συνεχίζει: «Το σχέδιο των εμβολιασμών εξελίσσεται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή, σε 9 Νοσοκομεία της χώρας. Ο μαζικός εμβολιασμός των υγειονομικών αρχίζει στις 4/1 και θα εξελιχθεί σε τρεις φάσεις μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Τη Δευτέρα μπαίνουν στη μάχη 42 επιπλέον Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. σε όλη τη χώρα. Ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται σταδιακά. Δεν υπάρχει θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών. Η χρονιά άλλαξε, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι».

ΣΥΡΙΖΑ για εμβολιασμούς: «Πλιάτσικο και ανικανότητα»

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, ανέφερε τα εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πλιάτσικο και ανικανότητα. Μόνον έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς τον κυβερνητικό σχεδιασμό για το εμβόλιο. Αφού είδαμε πρώτα φωτογραφίες από κυβερνητικά στελέχη που έκαναν το εμβόλιο στη θέση υγειονομικών, σήμερα, από όλη τη χώρα, έρχονται νέες καταγγελίες. Προγραμματισμένοι εμβολιασμοί υγειονομικών αναβάλλονται χωρίς καμία εξήγηση. Ανίκανες διοικήσεις και μία επικίνδυνη κυβέρνηση που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα στοιχειώδη. Καλούμε το υπουργείο να απαντήσει άμεσα για το λόγο των ακυρώσεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.