ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Κ.Μητσοτάκης σε γραμμή… ΣΥΡΙΖΑ για Μακεδονία: «Ακροδεξιοί & γραφικοί συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για τις Πρέσπες»

Ο Κ.Μητσοτάκης σε γραμμή… ΣΥΡΙΖΑ για Μακεδονία: «Ακροδεξιοί & γραφικοί συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για τις Πρέσπες»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή έκανε οριστική ρήξη με το παρελθόν και συγκεκριμένα με την εναντίωση του στη συμφωνία των Πρεσπών, καθώς εναρμονιζόμενος πλήρως με τη «γραμμή»… ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως στις διαδηλώσεις για τις Πρέσπες συμμετείχαν «ακροδεξιά και γραφικά» στοιχεία ακόμα κι αν στα συλλαλητήρια συμμετείχε και η σύζυγός του Μαρέβα!

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:

«Κάνατε ένα παραλληλισμό των επεισοδίων στο Καπιτώλιο και κάποιων διαδηλώσεων που έγιναν έξω από την ελληνική βουλή με αφορμή τη ψήφιση της Συμφωνία των Πρεσπών. Για τις οποίες είπα πολλές φορές από τη Βουλή, ότι διαφωνούμε αλλά άπαξ και ψηφιστεί είμαστε υποχρεωμένοι να την εφαρμόσουμε. Είμαστε απολύτως συνεπείς.

Είπατε ότι η ομοιότητα αυτών που έγιναν στο Καπιτώλιο είχε να κάνει με εκείνες τις διαδηλώσεις, που πράγματι και αρκετά γραφικά στοιχεία και ενδεχομένως να είχαν σε αυτές εμφιλοχωρήσει και ορισμένα ακροδεξιά στοιχεία».

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού έγιναν παρόλο που αυτά τα συλλαλητήρια και η αντιπολίτευση στη συμφωνία των Πρεσπών ουσιαστικά έδωσαν τη εκλογική νίκη στη Νέα Δημοκρατία, καθώς κινητοποίησαν εκατομμύρια πολίτες, ανάμεσά τους πολλά στελέχη και υποστηρικτές της ΝΔ, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και έδωσαν το «στίγμα» πως η Νέα Δημοκρατία θα παλέψει για τη Μακεδονία και τα εθνικά θέματα.

Άραγε οι υποστηρικτές αλλά και τα στελέχη της ΝΔ που συμμετείχαν, κάποια εκ των οποίων είναι τώρα υπουργοί (Γεωργιάδης & Βορίδης) ήταν «γραφικοί & ακροδεξιοί»;

Επίσης με αυτή του τη δήλωση που κάποιος δεν γνωρίζει, θα νόμιζε πως την έκανε ο Νίκος Κοτζιάς ή ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός «τελείωσε» κάθε συζήτηση περί εναντίωσης στη συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ούτως η άλλως ακολουθεί και τηρεί κατά γράμμα, ενώ δεν εγκαλεί τους Σκοπιανούς όταν δεν την τηρούν, (μέχρι πέρυσι είχαν περίπου 80 παραβιάσεις που σίγουρα μέχρι τώρα θα έχουν αυξηθεί).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.