ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Τσιάρας: «Θα επανέλθει η μη παραγραφή αδικημάτων όπως ο βιασμός & η σεξουαλική κακοποίηση μέχρι την ενηλικίωση»

Κ.Τσιάρας: «Θα επανέλθει η μη παραγραφή αδικημάτων όπως ο βιασμός & η σεξουαλική κακοποίηση μέχρι την ενηλικίωση»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης, προανήγγειλε την αναμόρφωση των ποινών και την επαναφορά της μη παραγραφής αδικημάτων μέχρι την ενηλικίωση, όπως ο βιασμός και η σεξουαλική κακοποίηση.

Παράλληλα, ο κ. Τσιάρας, σημείωσε πως δεν αποκλείεται να παραταθεί ο χρόνος παραγραφής των συγκεκριμένων αδικημάτων ενώ είπε πως στόχος είναι να δημιουργηθεί αίσθημα ασφάλειας στον Έλληνα Πολίτη.

Αναφερόμενος στις τελευταίες αποκαλύψεις για το χώρο του θεάτρου ο κ. Τσιάρας υπογράμμισε πως η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, ενώ συμπλήρωσε πως το πολιτικό σύστημα είναι υπεύθυνο να θωρακίσει ένα νομικό πλαίσιο μέσα από το οποίο θα προστατεύονται οι πολίτες και θα ενθαρρύνονται όσοι έχουν υποστεί αδιανόητες συμπεριφορές.

Ο κ. Τσιάρας ωστόσο κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για κατηφορική πορεία, ανεπάρκεια σε ένα σοβαρό διάλογο, πολιτική γύμνια και αντιφατική συμπεριφορά.

Αναφορικά με την συν επιμέλεια των τέκνων είπε πως στόχος είναι το παιδί ώστε να έχει κοντά του και τους δύο γονείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απέφυγε να σχολιάσει την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα λέγοντας πως έχει εμπιστοσύνη στους δικαστικούς και το κράτος δικαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.