Σοκ: Ο επιλεγμένος από Κ.Μητσοτάκη συντονιστής ασυνόδευτων ανηλίκων Α.Δοξιάδης υπερασπίζεται τον «φίλο» του Δ.Λιγνάδη

Σοκ: Ο επιλεγμένος από Κ.Μητσοτάκη συντονιστής ασυνόδευτων ανηλίκων Α.Δοξιάδης υπερασπίζεται τον «φίλο» του Δ.Λιγνάδη

Σε αναρτήσεις κατά της Λ.Μενδώνη για καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορούμενου για παιδεραστία Δημήτρη Λιγνάδη, πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προχώρησε ο Απόστολος Δοξιάδης, ο οποίος ήταν (και αυτός) επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για βοηθός συντονιστής του προγράμματος για τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα «Κανένα παιδί μόνο» και ο οποίος το 2019 χαρακτήριζε «φίλο» του τον κ.Λιγνάδη.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρωθυπουργός έχει μεταφέρει όλες τις αρμοδιότητες για τα ανήλικα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στο πρωθυπουργικό του γραφείο, ενώ υπάρχουν καταγγελίες από την αντιπολίτευση αλλά και ρεπορτάζ πως ο Δημήτρης Λιγνάδης «ψώνιζε» ανήλικα προσφυγόπουλα από ΜΚΟ, τα οποία του τα έφερναν σπίτι του για «θεατρικά μαθήματα».

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, ο Απόστολος Δοξιάδης απευθύνεται στην κυβέρνηση και ειδικά στην Λίνα Μενδώνη γιατί δεν τήρησε το τεκμήριο της αθωότητας του φίλου του κου Λιγνάδη επειδή η υπουργός Πολιτισμού τον χαρακτήρισε «επικίνδυνο».

Επίσης σε σχόλια κάτω από άλλο post του επιτίθεται στην κυβέρνηση για την μεταχείριση Λιγνάδη γράφοντας «Για την κυβέρνηση δεν θα έπρεπε να είναι (σσ ψιλά γράμματα) όταν αφορούν μέλη της».

Σύμφωνα με παλαιότερη ανάρτηση, ο κ. Δοξιάδης φαίνεται ότι θεωρεί φίλο του τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον γνωρίζει από την δραματική σχολή!

«Και κάτι προσωπικό. Mου δίνει χαρά παραπανήσια, ότι και τον Constantinos Markoulakis και τον Dimitris Lignadis πολύ μικρότερούς μου, τους ξέρω από τελειόφοιτους στη δραματική σχολή, και έχω παρακολουθήσει όλη τους την πορεία ως τώρα με μεγάλο ενδιαφέρον και έγνοια για το πού μπορούν να φτάσουν.

Έφτασαν εκεί που δεν το περίμενα–γιατί το φτάνουν ελάχιστοι. Έτσι, μαζί με τις πολυλογίες μου, δίνω από δω στον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη το σφιχταγκάλιασμα που δεν κατόρθωσα χτες, μέσα στα πλήθη των θαυμαστών τους. Και τους ευχαριστώ που με έκαναν τόσο περήφανο που είμαι φίλος τους», γράφει.

Επιπλέον έκανε κι ανάρτησή πέντε μέρες μετά τον διορισμό του Δ.Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο.

Υπενθυμίζουμε πως η αδερφή του κ. Απόστολου Δοξιάδη, είναι στη συμβουλευτική επιτροπή της ΜΚΟ The Home Project, η οποία ανήκει στην ξαδέρφη του πρωθυπουργού Αντιγόνη Λυμπεράκη, όπως αποκάλυψε χθες το pronews.gr.

Μάλιστα ο κ.Δοξιάδης είχε δηλώσει σε εκπομπή πως εκείνος πρότεινε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Ειρήνη Αγαπηδάκη ως συν-συντονίστρια για τα ασυνόδευτα ανήλικα και η οποία πλέον έχει αναβαθμιστεί σε Ειδική Γραμματέα Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Ο διορισμός του Απόστολου Δοξιάδη, φίλου του Δημήτρη Λιγνάδη, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως συντονιστή για τα ασυνόδευτα ανήλικα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.