Καταγγελία Αιγύπτιου για Λιγνάδη: «Μου είπε ότι αν μιλήσω μια πρώην του θα μου πετάξει οξύ στο πρόσωπο»

Καταγγελία Αιγύπτιου για Λιγνάδη: «Μου είπε ότι αν μιλήσω μια πρώην του θα μου πετάξει οξύ στο πρόσωπο»

Ως έναν άνθρωπο χειριστικό, που γνώριζε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη νεαρών ατόμων και εφήβων, περιγράφει ο 24χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως αναφέρει σε μία από τις καταθέσεις του στην ανακρίτρια ο νεαρός που έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2015 στην Επίδαυρο, φοβόταν τον σκηνοθέτη, μήπως του κάνει κακό, γιατί τον είχε απειλήσει ότι θα μπορούσε πέσει θύμα επίθεσης με οξύ.

Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος με τις ανακριτικές αρχές

Ερώτηση: Γιατί δεν είχατε καταθέσει το περιστατικό αυτό νωρίτερα;

Απάντηση: Γιατί φοβόμουν τον Λιγνάδη μήπως μου προκαλέσει κακό και γιατί με είχε ήδη απειλήσει ότι εάν «ανέβει» στο διαδίκτυο κάποια κοινή μας φωτογραφία, θα μου πετάξει οξύ στο πρόσωπο, μια πρώην του. Τον φοβόμουν γιατί ξέρω ότι έχει πολλές διασυνδέσεις και αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάνε πολλά άλλα άτομα.
Ο Αιγύπτιος, ο οποίος έχει καταγγείλει ότι λίγο διάστημα πριν να ενηλικιωθεί είχε δεχθεί βίαιη σεξουαλική επίθεση από τον Δημήτρη Λιγνάδη, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόταν τις συναισθηματικές ανάγκες και την έλλειψη στηρίγματος από το οικογενειακό περιβάλλον των νεαρών, τους οποίους συναναστρεφόταν.

«Βρήκα το θάρρος να το πω τώρα, γιατί θέλω να τιμωρηθεί για αυτό που μου έκανε. Μου πήρε πολύ χρόνο να αποδεχτώ ότι μου συνέβη αυτό το γεγονός του βιασμού, γιατί δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω, ήταν πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό είμαι περήφανος με τον εαυτό, μου που βρήκα το θάρρος να το αναφέρω, έστω και τώρα.

Τέλος, θέλω να προσθέσω ότι μου ανέφερε διαρκώς, ότι έχει συνεχή πόθο να κάνει σεξ καθημερινά και με άντρες και με γυναίκες και κατά κύριο λόγο με ανήλικα. Τα περισσότερα από αυτά, ήταν αγόρια, τα οποία έρχονταν κυρίως στο σπίτι του στο Μεταξουργείο», υποστήριξε ο μάρτυρας.

«Ο Λιγνάδης με είχε απειλήσει ότι εάν δημοσιευόταν φωτογραφία μου μαζί του, θα ερχόταν μια πρώην του, να μου ρίξει οξύ στο πρόσωπο. Μου έλεγε συγκεκριμένα: «… και δε θέλεις να πάθει κάτι τέτοιο, το όμορφο προσωπάκι σου. Βρήκα το θάρρος να το πω τώρα, γιατί θέλω να τιμωρηθεί για αυτό που μου έκανε», καταλήγει ο νεαρός καταγγέλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι στην μαραθώνια απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες τις οποίες χαρακτήρισε κατασκευασμένες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.