Χρησμός για εκλογές από τον ευνοούμενο του Κ.Μητσοτάκη – Κ.Πιερρακάκης: «Η κρίση συμπυκνώνει τον πολιτικό χρόνο»

Χρησμός για εκλογές από τον ευνοούμενο του Κ.Μητσοτάκη – Κ.Πιερρακάκης: «Η κρίση συμπυκνώνει τον πολιτικό χρόνο»

Μια φράση η οποία ερμηνεύτηκε από πολλούς πολιτικούς παρατηρητές ως χρησμός για επικείμενες πρόωρες εκλογές διατυπώθηκε από μέρους του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, και ευνοούμενου του πρωθυποθργού, σε μια συνέντευξη στην οποία τόνισε το… προσωπικό του έργο τονίζοντας ότι ο κεντρικός πυλώνας της δράσης του υπουργείου ήταν το gov.gr.

Αν και όλη η συνέντευξη αφορούσε τις εξελίξεις γύρω από το υπουργείο του εντούτοις (και αυτά δεν λέγονται τυχαία) με αφορμή τον ένα χρόνο covid δήλωσε ότι «Οι κρίσεις πυκνώνουν τον πολιτικό χρόνο».

Αυτά δήλωσε σε άρθρο του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» όπου ο υπουργός υπογράμμισε την μετάβαση στην εποχή του 5G που κομίζουν καινοτομίες σε διεθνές επίπεδο κι ανοίγουν νέους ορίζοντες για την χώρα μας.

Ο υπουργός που αποτελεί μια ακόμα “μεταγραφή” του Κ.Μητσοτάκη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, δεν θα μπορούσε να διατυπώσει την φράση χωρίς να υπάρχει το οκ ή αν δεν βλέπει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τις δυσκολίες στο κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο από τα συνεχή lockdowns.

Εκτός και αν αποτελεί μια προσωπική φράση που ίσως τότε αποδεικνύεται ότι ο “μισθοφόρος” του πρωθυπουργού από χώρο εκτός παράταξης, επαληθεύει τις αναφορές που τον θέλουν να έχει αρχηγικές τάσεις με φιλοδοξίες μέχρι και την ηγεσία της ΝΔ.

Σε κάθε περίπτωση η πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και η εκτόξευση του χρέους ίσως δείχνουν ότι στο Μαξίμου ετοιμάζονται για πρόωρες εκλογές με τον χρόνο διεξαγωγής αυτών να αποτυπώνεται μεταξύ Μαίου και Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.