ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προκλητικός Γ.Γεραπετρίτης: «Δεν υπάρχει ανάγκη για άλλες ΜΕΘ – Φυσιολογικό να περιμένει κάποιος για 24ώρες»!

Προκλητικός Γ.Γεραπετρίτης: «Δεν υπάρχει ανάγκη για άλλες ΜΕΘ – Φυσιολογικό να περιμένει κάποιος για 24ώρες»!

Προκλητικές δηλώσεις από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, καθώς αν και η χώρα βρίσκεται εδώ και 5 συνεχόμενους μήνες σε lockdown γιατί έχει καταρρεύσει το ΕΣΥ ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία ανάγκη για άλλες ΜΕΘ και μάλιστα θεωρεί πως είναι φυσιολογικό να περιμένει κάποιος για 24 ώρες εκτός ΜΕΘ.

Μετά την προκλητική του δήλωση τον περασμένο Νοέμβριο ότι «Αν είχαμε 5.000 ΜΕΘ, θα είχαμε και πολλούς περισσότερους νεκρούς», ο υπουργός Επικρατείας, πιστός στο κυβερνητικό αφήγημα δήλωσε ότι «Δεν έχουμε ανάγκη άλλες ΜΕΘ και επίταξη κλινικών», γιατί «το σύστημα αντέχει»!

Ο ίδιος, απαντώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή για το ενδεχόμενο επίταξης ιδιωτικών κλινικών, αφού σύμφωνα με καταγγελίες γιατρών, ασθενείς διασωληνώνονται και πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ, ο Γ. Γεραπετρίτης απάντησε:

«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω κλίνες. Θα υπάρξει ίσως στο μέλλον και τότε θα αναζητηθεί η συνεργασία και θα ενταχθούν είτε μέσω της συνέργειας είτε μέσω της επίταξης». Όταν δε οι δημοσιογράφοι του επεσήμαναν ότι ασθενείς περιμένουν και υπάρχουν λίστες αναμονής, ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε:

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχει μία αναμονή που είναι πολύ περιορισμένη αναμονή, των 24 ή λίγο περισσότερων ωρών για την ένταξη σε ΜΕΘ, αυτή είναι η πραγματικότητα, τα υπόλοιπα είναι οράματα τα οποία βλέπουν ορισμένοι».

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1374662285369688064

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.