ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη με Ιερώνυμο: «Θα δούμε τι θα γίνει το Πάσχα – Μπορεί να γίνουν λειτουργίες υπό περιορισμό»!

Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη με Ιερώνυμο: «Θα δούμε τι θα γίνει το Πάσχα – Μπορεί να γίνουν λειτουργίες υπό περιορισμό»!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και εκεί οτ Πάσχα και οι εορτασμοί του ήταν στο επίκεντρο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο που φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι τακτικές!

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας και η υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της.

Από την πλευρα της Αρχιεπισκοπής τέθηκε, όπως ήταν ευνόητο, το ζήτημα της λειτουργίας των εκκλησιών τις ημέρες της Μεγάλης Εβομάδας – ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας.

Συμφωνήθηκε πως όλα θα κριθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα των επόμενων εβδομάδων, ωστόσο ο προσανατολισμός είναι να ακολουθηθεί «μοντέλο Χριστουγέννων»: Λειτουργίες με περιορισμένο αριθμό πιστών και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Θα θέλαμε αρκετά να μάθουμε την απόκριση του Αρχιεπισκόπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.