ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Επικό τρολάρισμα του Π.Πολάκη στον Κ.Μητσοτάκη για την Siemens (φώτο)

Επικό τρολάρισμα του Π.Πολάκη στον Κ.Μητσοτάκη για την Siemens (φώτο)

Ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης για ακόμη μία φορά, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε τα κατορθώματα της κυβέρνησης που «δίνει» στη γνωστή Siemens με fast track διαδικασίες τα 10 εκατομμύρια self-test κορωνοϊού.

Όπως λέει μάλιστα, είναι μεγάλη γκαντεμιά που η Siemens δεν παράγει λεωφορεία, συρμούς, μετρό, εμβόλια και κλίνες ΜΕΘ…

Συνοδεύει μάλιστα την ανάρτηση με φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens Hellas, Μιχάλη Χριστοφοράκο.

Η ανάρτηση Πολάκη:

«ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ που η SIEMENS, δεν παράγει λεωφορεία, συρμούς μετρό, εμβόλια και κλινες ΜΕΘ !!

Θα είχαμε λύσει το πρόβλημα μας!

Δυστυχώς παράγει μόνο self-test για COVID και τώρα η κυβερνησαρα μας τρέχει να τα αγοράσει για να σου πει μετά «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΣΤ»!!!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.