ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σοκ από την κυβέρνηση: «Οι εμβολιασμένοι στην Ελλάδα θα έχουν περισσότερα δικαιώματα»

Σοκ από την κυβέρνηση: «Οι εμβολιασμένοι στην Ελλάδα θα έχουν περισσότερα δικαιώματα»

Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου δήλωσε ρητά πως οι εμβολιασμένοι θα έχουν περισσότερες ελευθερίες στην Ελλάδα και πως οι ανακοινώσει για το θέμα θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Συγκεκριμένα η κ.Παπαευαγγέλου δήλωσε:

«Θα ήθελα να σταθώ στη συμπεριφορά αυτών που έχουν εμβολιαστεί. Στη συμπεριφορά ημών που είμαστε οι τυχεροί, που έχουμε κάνει δηλαδή δύο δόσεις εμβολίου. Ακούγονται πολλά τις τελευταίες ημέρες από διεθνείς οργανισμούς και ΜΜΕ σχετικά με τη χαλάρωση των μέτρων στους εμβολιασμένους».

Είναι προφανές ότι μέσα στους επόμενους μήνες το καλοκαίρι και καθώς ένα μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας θα έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, όσοι επέλεξαν να εμβολιαστούν θα απολαμβάνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων εντός κι εκτός Ελλάδας, συμμετοχή σε περισσότερες και διαφορετικού επιδημιολογικού κινδύνου δραστηριότητες».

«Από κοινού οι δύο επιτροπές (εμβολιασμών & λοιμωξιλόγων) επεξεργαζόμαστε τις σχετικές οδηγίες που αναμένεται να εκδοθούν μετά το Πάσχα και τότε θα αναφερθούμε με λεπτομέρεια»

Ουσιαστικά η κ.Παπαευαγγέλου ανακοίνωσε πως μετά το Πάσχα, η κυβέρνηση θα δημιουργήσει δύο Ελλάδες, με όσους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν να θεωρούνται πολίτες β’ κατηγορίας, των οποίων τα δικαιώματα θα βρίσκονται σε συνεχή καταστολή μέχρι να δεχθούν το εμβόλιο.

Μάλιστα η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αυτά τα δυστοπικά μέτρα εξαναγκασμού την ώρα που είναι -και σύμφωνα με τον ΕΜΑ- υπαρκτό ενδεχόμενο κάποιοι πολίτες να πάθουν θρόμβωση από τα εμβόλια της AstraZeneca, τα οποία όμως θα εξαναγκαστούν να κάνουν αν θέλουν να ξανακυκλοφορήσουν ελεύθεροι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.