Οι πρώτες δηλώσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη για τα δίδυμα που περιμένει (βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη για τα δίδυμα που περιμένει (βίντεο)

Τις πρώτες δηλώσεις, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την έκπληξη που προκάλεσε ο γάμος της στις Σπέτσες με τον Μίνωα Μάτσα, έγινε γνωστό πως η Όλγα Κεφαλογιάννη περιμένει δίδυμα. Έτσι το πρωί της Πέμπτης όταν η βουλευτής εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα μπορούσε να μην τη συγχαρεί δημοσίως.

«Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κυρία Κεφαλογιάννη. Κυρία Κεφαλογιάννη να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι, θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον άνθρωπο σας, τον σύντροφό σας με μια πολύ καλή επιλογή που έκανε εκείνος και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Με ένα πόνο τα διδυμάκια», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με την Όλγα Κεφαλογιάννη να απαντά: «Ευχαριστώ πολύ κύριε Παπαδάκη. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, εύχομαι σε όλους υγεία και αγάπη να είστε καλά».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδάκης συμπλήρωσε με χιούμορ: «Βέβαια τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει ο ένας Συριζαίος και ο άλλος Νεοδημοκράτης. Γιατί εδώ που τα λέμε από εσάς το περιμένω».

Από την πλευρά της, η Oλγα Κεφαλογιάννη ξέσπασε σε γέλια και είπε: «Όπως ξέρετε όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.