Επιστρέφει επιτέλους η μουσική στην εστίαση – «Χαλάρωση» μέτρων με επέκταση ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά μία ώρα

Επιστρέφει επιτέλους η μουσική στην εστίαση – «Χαλάρωση» μέτρων με επέκταση ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά μία ώρα

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται α ανακοινώσει ένα νέο πακέτο «χαλάρωσης» μέτρων, το οποίο θα ανακοινωθεί πιθανότατα την Τετάρτη, ή αλλιώς την Παρασκευή.

Χωρίς να έχει «κλειδώσει» τίποτα, όλα δείχνουν ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλάζει. Εξετάζεται καταρχήν η κυκλοφορία το βράδυ να παραταθεί κατά μία ώρα, δηλαδή η απαγόρευση θα ξεκινάει από τις 01:30, από τις 00.30 που ισχύει σήμερα, καθώς πλέον έχουμε μπει πια για τα καλά στο καλοκαίρι.

Παράλληλα, θα έχουμε τέλος στην απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση από αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε κάθε περίπτωση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τα μαγαζιά θα έχουν μουσική.

Τέλος, θα έχουμε νέες οδηγίες για δεξιώσεις, γάμους και βαφτίσεις.

Συγκεκριμένα, θα αυξηθεί το όριο των ατόμων και ενδεχομένως και κάποιες άλλες οδηγίες που θα δοθούν από τώρα μεν αλλά θα ισχύσουν από 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα δούμε αύξηση στους καλεσμένους στις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Οι καλεσμένοι θα αυξηθούν από 100 που είναι μέχρι σήμερα σε 250 με 300.

Η νέα χαλάρωση των μέτρων περιλαμβάνει

  • Παράταση μιας ώρας στην απαγόρευση κυκλοφορίας
  • Τέλος στην απαγόρευση μουσικής στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο
  • Νέες οδηγίες για δεξιώσεις, γάμους και βαφτίσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.