ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Β.Κικίλιας επιβεβαιώνει τα προνόμια σε εμβολιασμένους: «Είναι θεμιτό και λογικό» λέει

Ο Β.Κικίλιας επιβεβαιώνει τα προνόμια σε εμβολιασμένους: «Είναι θεμιτό και λογικό» λέει

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, ανακοίνωσε την αποστολή και εμβολίων mRNA της Pfizer στα νησιά προκειμένου να ενισχυθεί η επιχείρηση εμβολιασμού «Γαλάζια Ελευθερία», ενώ επιβεβαίωσε και τα προνόμια σε εμβολιασμένους.

«Σπρώχνουμε τόσο πολύ το κομμάτι της Γαλάζιας Ελευθερίας και στέλνουμε και εμβόλια Pfizer στα νησιά έτσι ώστε να τονώσουμε την επιχείρηση αυτή» είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε για παράδειγμα σε Αίγινα Νάξο Κέρκυρα Πάρο Χίο Κως Σύρος Θάσος Λευκάδα κ.α.

Κικίλιας για προνόμια εμβολιασμένων: Θα υπάρξει επιβράβευση όσων εμβολιάζονται

Όσον αφορά τη συζήτηση για τα προνόμια είπε ότι θα γίνουν αφού ανοίξουν όλα τα εμβόλια σε όλες τις ηλικιακές ομάδες εξηγώντας ότι πρόκειται για επιβράβευση και διευκόλυνση αυτών που έχουν εμβολιαστεί.

«Είναι θεμιτό και λογικό να μπορούν να υπάρχουν κίνητρα και για τις πιο νεαρές ηλικίες των συμπολιτών μας. Αυτό θα γίνει όταν θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους ενήλικες να επιλέγουν εμβόλιο. Δεν πρόκειται για την τιμωρία των υπολοίπων, αλλά για την δυνατότητα επιβράβευση όσων έχουν εμβολιαστεί», ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

Πανδημία και ενδεχόμενο τέταρτο κύμα

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός τέταρτος κύματος, ο κ.Κικίλιας επισήμανε δίνοντας και αριθμούς πως το πρόγραμμα Ελευθερία πάει πολύ καλά, καθώς εκτός από το άνοιγμα για ραντεβού σε όλες τις ηλικίες, σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο εμβολιασμός κατ΄οίκον ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και ο εμβολιασμός αλλοδαπών στα ΚΥΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.