ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Χατζηδάκης: «Οι δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί εργασιακού μεσαίωνα και οδοστρωτήρα μου προκαλούν κατάθλιψη»

Κ.Χατζηδάκης: «Οι δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί εργασιακού μεσαίωνα και οδοστρωτήρα μου προκαλούν κατάθλιψη»

Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και οι δηλώσεις περί εργασιακού μεσαίωνα και οδοστρωτήρα μου προκαλούν κατάθλιψη ακόμα και για τα δεδομένα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως εξήγησε, μιλάνε τόσο απαξιωτικά για ένα νομοσχέδιο που εισάγει πληρωμένες γονικές άδειες και για τον πατέρα, που δίνει για πρώτη φορά άδεια πατρότητες πληρωμένη για 14 μέρες, που φέρνει μέτρα για τη βία και την παρενόχληση στο χώρο εργασίας.

Αναφερόμενος στο χρόνο διευθέτησης εργασίας ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως τη βλέπει πρώτη φόρα. Ξεκαθάρισε επίσης ότι προφανώς και οι υπερωρίες θα πληρώνονται με χρήματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, με την ακρόαση των εξωκοινοβουλευτικών φορέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.