ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προκλητική επίθεση Α.Σκέρτσου σε εργαζομένους: «Παίρνουν και επίδομα και δουλεύουν μαύρα»

Προκλητική επίθεση Α.Σκέρτσου σε εργαζομένους: «Παίρνουν και επίδομα και δουλεύουν μαύρα»

Συνεχίζει να απειλεί και να κατηγορεί τους πολίτες η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Άκη Σκέρτσο, να στοχοποιεί αυτή τη φορά τους εργαζομένους.

Ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, με εντολή Μαξίμου όπως κάθε φορά που εμφανίζεται, επέλεξε αυτή τη φορά να επιτεθεί στους εργαζόμενους υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι επιλέγουν να μη δουλεύουν γιατί θέλουν τα κρατικά επιδόματα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Βλέπουμε ότι επιχειρήσεις έχουν ανοίξει και δεν βρίσκουν προσωπικό γιατί υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι που εξυπηρετούνται περισσότερο από το να παίρνουν το κρατικό επίδομα και ταυτόχρονα να δουλεύουν μαύρα».

Ο Άκης Σκέρτσος συνέχισε λέγοντας ότι είναι ολισθηρός ο δρόμος της εξάρτησης από τα κρατικά επιδόματα και ότι η κυβέρνηση θέλει μια οικονομία ανοικτή.

Και όλα αυτά προσπάθησε να τα συνδέσει με την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης περί περιοριστικών μέτρων μόνο για ανεμβολίαστους. Όπως για μια ακόμα φορά είπε, τη στιγμή που υπάρχει πρόσβαση για όλους στα εμβόλια δεν υπάρχει λόγος για οριζόντια μέτρα και κλείσιμο δραστηριοτήτων.

Αυτό σημαίνει όπως είπε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οικονομική στήριξη αφού αυτή ήταν παρεπόμενο των οριζόντιων μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.