ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγρότες: Στο μπλόκο της Βοιωτίας ο Λ.Αυγενάκης – Συνομίλησε μαζί τους

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης συζήτησε με τους αγρότες για τη συνάντηση της Τρίτης με τον πρωθυπουργό και για ζητήματα που αφορούν την τοπική παραγωγή

Αγρότες: Στο μπλόκο της Βοιωτίας ο Λ.Αυγενάκης – Συνομίλησε μαζί τους

Στο μπλόκο της Λιβαδειάς, στο Κάστρο Βοιωτίας βρέθηκε νωρίτερα την Παρασκευή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης και συνομίλησε με τους αγρότες της περιοχής και με εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργάνων.

Ο Λ.Αυγενάκης ενημέρωσε τους αγρότες για τις οικονομικές ενισχύσεις της κυβέρνησης, με έμφαση σε αυτές που αφορούν τη Θεσσαλία, ενώ ξεαθάρισε πως θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή μαζί τους για την κάλυψη των αναγκών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις δηλώσεις που έκανε στον Τύπο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε: «Ο διάλογος είναι το καλύτερο συστατικό της επιτυχίας, μέσα από τη συζήτηση πάντοτε λύνονται τα προβληματα. Βρέθηκα στο μπλόκο της Λιβαδειάς, μίλησα με αγρότες, εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργάνων, δημάρχους και αντιπεριφερειάρχες για κεντρικά και τοπικά ζητήματα. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά τη συνάντηση του συντονοστικού των αγροτών με τον πρωθυπυοργό. Εμείς θα μιλήσουμε και με τους τοπικούς αγρότες γιατί υπάρχουν κι άλλα ζητήματα. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός στέκονται στο πλευρό των αγροτών βρίσκοντας λύσεις με αξιοπιστία, μεθοδικοτητα και σοβαρότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.