ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αποδοκίμασαν τον υπ.Υγείας Θάνο Πλεύρη υγειονομικοί σε αναστολή στην Κοζάνη: «Πλεύρη ακούς, γεμίσαμε νεκρούς»

Μαζί με τον Κ.Μητσοτάκη καταδίκασε τους υγειονομικούς σε πείνα και επαγγελματική ανυπαρξία

Αποδοκίμασαν τον υπ.Υγείας Θάνο Πλεύρη υγειονομικοί σε αναστολή στην Κοζάνη: «Πλεύρη ακούς, γεμίσαμε νεκρούς»

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, αλλά και εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου, και τον αποδοκίμασαν έντονα όταν έφτασε στο χώρο.

«Πλεύρη ακούς, γεμίσαμε νεκρούς», ήταν το πιο χαρακτηριστικό από τα συνθήματα που ακούστηκαν, ενώ δεν έλειψαν και οι πιο έντονες αποδοκιμασίες.

Σημειώνεται ότι προ έξι ημερών ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην Πιερία και μετέπειτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και έδωσε το παρών σε εκδήλωση του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου αντιμετώπισε τις αποδοκιμασίες των ανεμβολίαστων υγειονομικών τους οποίους αυτός πρωτίστως και μετά ο Θ.Πλεύρης έχει καταδικάσει στην φτώχεια μαζί με τις οικογένειές τους και στην επαγγελματική ανυπαρξία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.