ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΔΕΘ: Εγκαίνια για το περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από το Ν.Παναγιωτόπουλο

«Ισχυρή Άμυνα – Ισχυρή Ελλάδα»

ΔΕΘ: Εγκαίνια για το περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από το Ν.Παναγιωτόπουλο

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος εγκαινίασε σήμερα (10/9)το περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε στο Περίπτερο, όπου η Πολιτική και η Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης τον ξενάγησαν και τον ενημέρωσαν για τα εκθέματα, τους εξομοιωτές, τις συσκευές εικονικής πραγματικότητας και τις επιχειρησιακές δυνατότητες νέων αποκτημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το κεντρικό μήνυμα του Εκθεσιακού Περιπτέρου, στο οποίο για έκτη συνεχόμενη χρονιά οι Ένοπλες Δυνάμεις δηλώνουν δυναμικά την παρουσία τους στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, είναι: «Ισχυρή Άμυνα – Ισχυρή Ελλάδα».

Παρόντες στα εγκαίνια του Περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρίστος Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, η Υφυπουργός Αρμόδια για την Ψυχική Υγεία κ. Ζωή Ράπτη, ο Υφυπουργός Αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική κ. Λευτέρης Οικονόμου, βουλευτές, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, Αρχηγοί Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι της Περιφερειακής και της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι της Εκκλησίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.