ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διήμερη περιοδεία Κ.Μητσοτάκη στη Θράκη – Το πρόγραμμά του

Στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο ο πρωθυπουργός

Διήμερη περιοδεία Κ.Μητσοτάκη στη Θράκη – Το πρόγραμμά του

Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα επισκεφθεί σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σήμερα το πρωί, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Ξάνθη, ενώ στις 13:30, θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Θράκης, στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion» στην Κομοτηνή.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 19:00 σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο ο πρωθυπουργός

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 09:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη.

Στις 11:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης κατασκευής της Μονάδας Ηλεκτροπαραγωγής Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση θα δώσει το σήμα εκκίνησης για την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών της μονάδας «Ηλεκτροπαραγωγή Αλεξανδρούπολης».

Παρόντες θα είναι και οι εκπρόσωποι των τριών ενεργειακών ομίλων που συμπράττουν στη μονάδα: Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γεώργιος Στάσσης, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Ιωάννης Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ξιφαράς και ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Κοπελούζου, Χρήστος Κοπελούζος.

Πότε θα είναι έτοιμη η νέα μονάδα

Οι τρεις όμιλοι προχώρησαν πρόσφατα σε συμφωνία για το μετοχικό σχήμα της μονάδας «Ηλεκτροπαραγωγή Αλεξανδρούπολης», για την κατασκευή και εκμετάλλευση νέας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύσιμο φυσικό αέριο, στην Αλεξανδρούπολη.

Η κατασκευή της νέας μονάδας, που αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2023 και να είναι έτοιμη στο τέλος του 2025, θα αποτελεί ακόμη ένα εργαλείο της Ελλάδας στην προσπάθεια για πλουραλισμό στο ενεργειακό μείγμα και στην επίτευξη των στόχων της ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.