ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Επιτελικό κράτος» της ΝΔ: Η Σοφία Νικολάου παρενέβη για να πάνε στην Εύβοια πυροσβεστικά!

Σφοδρή αντιπαράθεση με τον Κ.Ζαχαριάδη

«Επιτελικό κράτος» της ΝΔ: Η Σοφία Νικολάου παρενέβη για να πάνε στην Εύβοια πυροσβεστικά!

Γέμισε το διαδίκτυο με πανομοιότυπα ρεπορτάζ: «Φωτιά στην Εύβοια: Παρέμβαση της Σοφίας Νικολάου για ενίσχυση των εναέριων μέσων»!

Διαβάζουμε: «Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η πρώην γενική γραμματέας αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτής ΝΔ Ευβοίας, Σοφία Νικολάου, αφού ήρθε σε επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Δήμα, επικοινώνησε με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας Βασίλειο Παπαγεωργίου ζητώντας την άμεση ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων με εναέρια Μέσα». (Οι υπογραμμίσεις της ιστοσελίδας).

Δηλαδή, το «επιτελικό κράτος» του Κυριάκου Μητσοτάκη, το αρμόδιο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, η Πυροσβεστική και οι άλλοι αρμόδιοι φορείς ανέμεναν την παρέμβαση της υποψήφιας βουλευτού της ΝΔ στην Εύβοια προκειμένου να στείλουν πυροσβεστικά μέσα στο νησί. Ή, διαφορετικά, η «γαλάζια» πρώην γγ αντιεγκληματικής πολιτικής, που πρόσφατα συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της, κοροϊδεύει τους ανθρώπους για μια «φούχτα ψήφους», ακολουθώντας την πιο μικροκομματική πολιτική!

Η αντίδραση Ζαχαριάδη

Την παρέμβαση της Σοφίας Νικολάου σχολίασε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος σημείωσε στο twitter:

«Ο θρίαμβος του επιτελικού κράτους. Για να σβήσει η φωτιά παρεμβαίνουν οι υποψήφιοι βουλευτές!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!
Δεν ντρέπονται!»

Η απάντηση της Σοφίας Νικολάου

«Οι «αριστεροί» του χαβιαριού σαν τον Κώστα Ζαχαριάδη, που θα έσκιζαν τα μνημόνια έχουν δικαίωμα να μιλούν; Αυτοί που «εισπήδησαν» στη Δικαιοσύνη και θα έβαζαν τους αντιπάλους φυλακή μας κουνάνε το χέρι; Αιδώς Αργείοι…»

Η ανταπάντηση Ζαχαριάδη

Έχει δίκιο η @SofiaNikolaou_

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανανέωση σαν την δική της δεν κάναμε. Βρέθηκε μέσα σ ένα απόγευμα από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά στη Νέα Δημοκρατία και κάνει και κρίσεις… Βρε τι άλλο θα ακούσουμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.