ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επίθεση Γ. Οικονόμου στον Α.Τσίπρα: Διασπείρει ψέματα και υπερβολές

«Ενώ ο κόσμος αλλάζει με αστραπιαίους ρυθμούς, για τον κ. Τσίπρα «την μια μονότονην ημέραν άλλη μονότονη, απαράλλακτη ακολουθεί... και καταντά το αύριο πια σαν αύριο να μην μοιάζει»

Επίθεση Γ. Οικονόμου στον Α.Τσίπρα: Διασπείρει ψέματα και υπερβολές

Για διασπορά ψεμάτων κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περιοδεία του στη Σάμο που όπου τόνισε πως ήρθε η ώρα να φύγει ο κ. Μητσοτάκης για να μην επιβαρύνει άλλο την κοινωνία.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Όπως και την περίοδο της πανδημίας, έτσι και τώρα ο κ. Τσίπρας περιοδεύει ανά την Ελλάδα διασπείροντας ψέματα και υπερβολές και χρεώνοντας στην Κυβέρνηση κάθε παγκόσμια κρίση. Η Ελλάδα διαχειρίζεται και αυτή την κρίση στηρίζοντας, όσο καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις.

«Και αυτό το πετυχαίνουμε μειώνοντας παράλληλα τους φόρους και διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της αναπτυξιακής πορείας της ελληνικής οικονομίας. Ενώ ο κόσμος αλλάζει με αστραπιαίους ρυθμούς, για τον κ. Τσίπρα «την μια μονότονην ημέραν άλλη μονότονη, απαράλλακτη ακολουθεί… και καταντά το αύριο πια σαν αύριο να μην μοιάζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.