ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Οικονόμου για επέτειο κατάκτησης του Euro 2004: «Αξίζει στην ομάδα εκείνη ο αιώνιος έπαινος για όσα μας δίδαξε»

Σήμερα συμπληρώνονται 19 χρόνια από την κατάκτηση του Εuro στην Πορτογαλία

Γ.Οικονόμου για επέτειο κατάκτησης του Euro 2004: «Αξίζει στην ομάδα εκείνη ο αιώνιος έπαινος για όσα μας δίδαξε»

Δήλωση για τη συμπλήρωση σήμερα (4/7/23) 19 χρόνων από την κατάκτηση του Εuro στην Πορτογαλία έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η επέτειος της κατάκτησης του Euro 2004, από την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, μάς υπενθυμίζει ότι ο συνδυασμός ταλέντου, δουλειάς, τόλμης και τύχης είναι θεμέλιο κάθε επιτυχίας. Και αξίζει στην ομάδα εκείνη ο αιώνιος έπαινος για όσα μας πρόσφερε κι όσα μας δίδαξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πορεία έκτοτε, όμως, μας έμαθε ότι καμία επιτυχία δεν είναι οριστική. Για να κατακτήσουμε κι άλλες κορυφές χρειάζεται να αλλάξουμε αρκετά, να βελτιώσουμε άλλα και να επενδύσουμε συστηματικά σε όσα, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύγχρονο περιβάλλον, μπορούν να μας οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.