ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Βρούτσης για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού: «Μία ακόμα απώλεια στον βωμό του χουλιγκανισμού»

«Κορυφώνουμε τη μάχη ενάντια στη βία χωρίς καμία έκπτωση»

Γ.Βρούτσης για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού: «Μία ακόμα απώλεια στον βωμό του χουλιγκανισμού»

Ο 31χρονος αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, «έφυγε» σήμερα από τη ζωή έπειτα από τη «μάχη» που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος αστυνομικός τραυματίσθηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ για το League Cup και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του άτυχου άνδρα, αποστέλλοντας μήνυμα κατά της βίας, με δράσεις «χωρίς καμία έκπτωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μία ακόμα τραγική απώλεια στον βωμό του χουλιγκανισμού που πλήττει την κοινωνία και δηλητηριάζει τον αθλητισμό. Ο θάνατος του ήρωα αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, μάς συγκλονίζει. Κορυφώνουμε τη μάχη ενάντια στη βία χωρίς καμία έκπτωση. Συλλυπητήρια στους οικείους του», έγραψε ο κ. Βρούτσης στα κοινωνικά δίκτυα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.