ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιατί ο Γ.Οικονόμου αποκρύπτει κατασκοπεία κατά της Ελλάδας;

Εντύπωση προκαλεί η στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την αποκάλυψη για κατασκοπεία σε βάρος 17 βουλευτών

Γιατί ο Γ.Οικονόμου αποκρύπτει κατασκοπεία κατά της Ελλάδας;

Την υποκλοπή των e-mails δεκάδων βουλευτών κατήγγειλε μέσω επιστολής που απέστειλε την περασμένη Παρασκευή προς τον πρόεδρο της Eιδικής Mόνιμης Eπιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Αθανάσιο Μπούρα ο εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατία» Ιωάννης Φιλιππάκης. 

Ο πρόεδρος της επιτροπής όμως δεν έπραξε απολύτως τίποτα. Για μία υπόθεση υψίστης εθνικής σημασίας που αφορά και τον ίδιο!

Εντύπωση προκαλεί η στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου μετά την αποκάλυψη για κατασκοπεία σε βάρος 17 βουλευτών οι οποίοι έπεσαν θύματα παρακολούθησης από σκοτεινό κύκλωμα, το οποίο στρέφεται ευθέως κατά της εθνικής ασφάλειας αλλά και του ίδιου του πολιτεύματος.

Ο κ. Οικονόμου κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ασχολήθηκε εκτενώς με την καταγγελία της Μαρίας Σπυράκη, η οποία δήλωσε θύμα κυβερνοεπίθεσης μέσω e-mail, ενώ την ίδια ώρα κάνει «γαργάρα» την επιστολή-κόλαφο που εστάλη στον πρόεδρο της ειδικής μόνιμης επιτροπής θεσμών και διαφάνειας από τον εκδότη της εφημερίδας «δημοκρατία» Ιωάννη Φιλιππάκη.

Στην επιστολή του ο κ. Φιλιππάκης ζητάει να εξεταστούν οι υποκλοπές/hacking των λογαριασμών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) τόσο 17 βουλευτών όσο και του ιδίου, στελεχών της εφημερίδας, δικηγόρων και άλλων προσώπων.

Τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις παραπάνω υποκλοπές, περιέχονται τόσο στην ένορκη κατάθεση που έδωσε ο Βρετανός δικηγόρος της «δημοκρατίας», David Ηooper, στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, όσο και στα αντίστοιχα υπομνήματα που κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο.

Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν τη διάπραξη εγκληματικών υποκλοπών/hacking την περίοδο 2015-2016, όταν η «δημοκρατία» διερευνούσε τη «λίστα Λαγκάρντ», ενώ ταυτόχρονα, υπάρχει πλήθος ενδείξεων που εδραιώνουν την εικόνα ότι οι παρακολουθήσεις συνεχίστηκαν μέχρι και τα μέσα του 2019, οπότε και συνελήφθη στη Νέα Υόρκη ο φυσικός αυτουργός τους, ο Ισραηλινός ντετέκτιβ, Αβιράμ Αζάρι.

Ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διατήρησε σιγήν ιχθύος για το μείζον θέμα κατασκοπείας και εστίασε στην περίπτωση της Μαρίας Σπυράκη αλλά και ξένων πολιτικών προσώπων που έγιναν στόχος παρακολούθησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα στην αποκάλυψη της «δημοκρατίας», ενώ την ίδια ώρα προσπαθεί να πείσει ότι θα διερευνήσει τις καταγγελίες του Νίκου Ανδρουλάκη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.