ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Γιατρός για όλους» – Θ.Πλεύρης: «Οι γιατροί θα πληρώνονται ανάλογα με τους ασθενείς που εγγράφουν»

«Η πανδημία βρίσκεται εδώ»

«Γιατρός για όλους» – Θ.Πλεύρης: «Οι γιατροί θα πληρώνονται ανάλογα με τους ασθενείς που εγγράφουν»

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο «Γιατρός για όλους».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με στόχο να διατηρούνται υγιείς. Η αρχή θα γίνει με τον ενήλικο πληθυσμό και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα παιδιά.

«Πάμε στους πολίτες και τους λέμε “σας δίνουμε περισσότερες παροχές και σας δίνουμε δωρεάν έναν γιατρό”. Δεν πληρώνει τίποτα ο πολίτης σε αυτό το σύστημα. Οι γιατροί θα πληρώνονται ανάλογα με τους ασθενείς που εγγράφουν, θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο καθηκοντολόγιο και θα υπάρχουν και επιπλέον παροχές όπως η κατ’ οίκον νοσηλεία και περίθαλψη» τόνισε ο υπουργός.

Ο στόχος είναι να έχουν βγει οι υπουργικές αποφάσεις και να έχουν γίνει οι συμβάσεις μέχρι τέλος Ιουνίου και να υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής το επόμενο εξάμηνο που θα γίνονται οι εγγραφές, ώστε να έχουμε την πλήρη εφαρμογή του έως την 1η Ιανουαρίου 2023.

Για τον κορωνοϊό τόνισε ότι “η πανδημία βρίσκεται εδώ“.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε ωστόσο ότι υπάρχει ένα φωτεινό παράθυρο, αλλά όλες οι χώρες προετοιμάζονται για το φθινόπωρο, καθώς ακόμα και στο πιο καλό σενάριο, θα υπάρξει πίεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.