Αυτό με τον Λίβυο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πόσο τυχαίο ήταν άραγε;

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον εκ γενετής τυφλό Κωνσταντίνο Τσαγκατάκη

Περιέγραψε τη συνάντηση που είχε με τον εκ γενετής τυφλό μαθητή Κωνσταντίνο Εφραίμ Τσαγκατάκη

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον εκ γενετής τυφλό Κωνσταντίνο Τσαγκατάκη

Τη στήριξη του στους ανθρώπους με πρόβλημα όρασης εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Εφραίμ Τσαγκατάκη, στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου έδωσε το παρών στο προσυνέδριο της ΝΔ.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι «ο Κωνσταντίνος Εφραίμ Τσαγκατάκης, εκ γενετής τυφλός, πηγαίνει σε σχολεία και μιλά στους μαθητές για τα προβλήματα που ο ίδιος αντιμετωπίζει. Μου είπε ότι θέλει να περάσει στα παιδιά το μήνυμα ότι το διαφορετικό ίσως δεν απέχει τόσο πολύ από εκείνα. Και ότι δεν υπάρχει λόγος να το φοβούνται.

Με γνώρισε με τον δικό του τρόπο. Θα είμαι δίπλα του όπως μπορώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, o Κωσταντίνος είχε ζητήσει αν γίνεται να τον «ψηλαφίσει» στο πρόσωπο για να καταλάβει πως είναι ο κ. Μητσοτάκης στην όψη, όπως και έγινε όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία.

Επίσης ο Κωνσταντίνος είναι αθλητής της ποδηλασίας και όπως είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέλει κάποια στιγμή να αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς και προπονείται με «πιλότο» (δλδ με κάποιον άλλον που οδηγεί το τιμόνι του (διπλού) ποδηλάτου και ο ίδιος κάνει πετάλι συμμετέχοντας σαν ομάδα με τον «πιλότο» του στον αγώνα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.