Κ.Κυρανάκης: «Στρατηγική επιλογή Τσίπρα ο πολιτικός βούρκος των τελευταίων μηνών»

«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»

Κ.Κυρανάκης: «Στρατηγική επιλογή Τσίπρα ο πολιτικός βούρκος των τελευταίων μηνών»

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης δήλωσε σήμερα ότι «ο κ. Βερναρδάκης, ο κ. Πολάκης, όπως και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτελούν μια στρατηγική επιλογή του κ. Τσίπρα να φέρνουν την πολιτική σκηνή στον βούρκο».

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της ΝΔ, σε τηλεοπτική εκπομπή είπε, σχολιάζοντας τη δήλωση Βερναρδάκη για την υπουργό Παιδείας πως «όταν αυτές οι χυδαιότητες είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες, σταματούν να είναι η εξαίρεση, γίνονται ο κανόνας».

«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ, παρά τη συγνώμη, τέτοιου τύπου προκλήσεις αποτελούν στρατηγική επιλογή του κ. Τσίπρα. Ανέφερε επίσης πως «το ίδιο συμβαίνει και με τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ηλιόπουλο, που είδαμε στο video να απειλεί πριν από λίγα χρόνια τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη με γηπεδικού τύπου σύνθημα. Το ίδιο συμβαίνει με τα γνωστά χυδαία συνθήματα κατά του πρωθυπουργού που προωθούν μετά μανίας ανεπίσημες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό έκανε το 2010, αυτό έκανε το 2012, το ίδιο προσπαθεί να κάνει και το 2022. Όλα αυτά είναι στρατηγική επιλογή του ίδιου του κ. Τσίπρα», συμπλήρωσε ο κ. Κυρανάκης, σημειώνοντας ότι η ΝΔ «δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτόν τον κατήφορο και η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει πάντα να γίνεται με επιχειρήματα ουσίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.