ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Κ.Μητσοτάκης από Αγρίνιο: «Να στείλουμε το μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδας πρέπει να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες»

«Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές μετά τους θριάμβους του Μαίου και του Ιουνίου» ανέφερε

Κ.Μητσοτάκης από Αγρίνιο: «Να στείλουμε το μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδας πρέπει να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες»

Στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αγρίνιο.

«Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές μετά τους θριάμβους του Μαίου και του Ιουνίου με άλλη μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 9ης Ιουνίου με το Αγρίνιο στην πρώτη γραμμή.

Να στείλουμε το μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδας πρέπει να εξακολουθεί να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες και την επόμενη 5ετια γιατί στη ΝΔ ξέρουμε να κερδίζουμε τις εκλογικές μάχες.

Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας οι πολίτες μας εμπιστεύθηκαν. Ευχαριστώ για τα μεγάλα ποσοστά των εκλογών του 2023 και μου επιτρέπουν να συνεχίσω στο Μαξίμου να ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες σας για να αλλάζουμε τον τόπο μέρα μέρα» ανέφερε.

Πρώτα στην Περιφέρεια

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην πόλη – θα ακολουθήσει στη συνέχεια η Άρτα – ξεκίνησε με επίσκεψή του στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου τον υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο πρωθυπουργός συζήτησε με τους παρευρισκόμενους για ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας, τα έργα που παραδόθηκαν πρόσφατα καθώς και για την ένταξη των εγγειοβελτιωτικών έργο στον Βάλτο. Ο Κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε, επίσης, στο ενδιαφέρον που πάντα υπάρχει για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αιτωλοακαρνανία και τη σημασία των ευρωεκλογών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στο δημαρχείο Αγρίνιου, όπου στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη, τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.