ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μητσοτάκης από Ημαθία: «Με το έργο στις Αιγές ο τόπος γίνεται περιοχή παγκόσμιας εμβέλειας»

Από το χωριό Μελίκη ξεκίνησε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ημαθία

Κ.Μητσοτάκης από Ημαθία: «Με το έργο στις Αιγές ο τόπος γίνεται περιοχή παγκόσμιας εμβέλειας»

Από την Μελίκη Ημαθίας ξεκίνησε την επίσκεψή του o Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοχή ενόψει της τελετής για τα εγκαίνια του αποκατεστημένου ανακτόρου του Φιλίππου Β’ του αποκαλούμενου και «Παρθενώνα της Μακεδονίας» με τον πρωθυπουργό, να επισημαίνει ότι πρόκειται για ένα έργο «εθνικού χαρακτήρα καθώς αποδεικνύει την διαχρονική ελληνικότητα της Μακεδονίας».

Ο πρωθυπουργός στη συνάντηση που είχε με πολίτες στην Ημαθία τους είπε ότι με το έργο στις Αιγές ο τόπος τους γίνεται περιοχή παγκόσμιας εμβέλειας.

Ο Κ.Μητσοτάκης χαρακτήρισε, επίσης, «γουρλίδικη» την Ημαθία γιατί, όπως είπε, στις εκλογές του 2023 έδωσε ποσοστό στη Νέα Δημοκρατία που ξεπέρασε το 50%.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε, ακόμα, ότι η συνολική αποζημίωση στους αγρότες ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ ενώ η κυβέρνηση μπόρεσε να δώσει 500 εκατ. ευρώ στον αγροτικό κόσμο επειδή η οικονομία πηγαίνει καλύτερα και έτσι, όπως είπε, «η συνολική ευημερία μετατρέπεται σε ατομική προκοπή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως κατέληξε ο πρωθυπουργός στον διάλογο που είχε με τους πολίτες στο χωριό Μελίκη «η κυβέρνηση θα παλευει νυχθημερόν για να λύσει τα μικρά και τα μεγάλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.