ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλλιόπη Σπανού: Oρκίζεται την Κυριακή ως πηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών

Η Κ.Σπανού είναι καθηγήτρια Διοικητικής Επιστήμης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Καλλιόπη Σπανού: Oρκίζεται την Κυριακή ως πηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου θα ορκισθεί αύριο, 23 Απριλίου στις 18:00 ώρα, στο Προεδρικό Μέγαρο η Καλλιόπη Σπανού, ως Υπουργός Εσωτερικών.

Ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, η Καλλιόπη Σπανού αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών. Η κ. Σπανού είναι καθηγήτρια Διοικητικής Επιστήμης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει διατελέσει Συνήγορος του Πολίτη.

Η ορκωμοσία της θα γίνει την Κυριακή, 23 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Ως γνωστόν, υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος αναλαμβάνει την αρμοδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η έως τώρα αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, αναλαμβάνει τη θέση Συμβούλου σε Διεθνή Θέματα και σχέσεις με Διεθνή ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.