ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κοπέλα μιμήθηκε τον «γύπα» του TikTok και έστειλε ηχητικό στον Κ.Μητσοτάκη: «Κυριάκο, καλησπέρα» (φωτό)

Ούτε ο πρωθυπουργός δεν γλίτωσε το... δούλεμα

Κοπέλα μιμήθηκε τον «γύπα» του TikTok και έστειλε ηχητικό στον Κ.Μητσοτάκη: «Κυριάκο, καλησπέρα» (φωτό)

Τα ηχητικά του τύπου με το όνομα «Σταύρος Γεωργάς που έστελνε τα ίδια μηνύματα σε δεκάδες κοπέλες έχουν γίνει viral και ένα παρόμοιό του, έφτασε μέχρι και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

#038;ab_channel=PronewsTV

Ναι, μιλάμε για αυτόν με τις χαρακτηριστικές ατάκες «ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει τίποτα» και «ανθρώπινα μόνο σου στέλνω» που οι περισσότεροι δεδομένα θα τις έχετε συναντήσει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες.

Ε λοιπόν, μία κοπέλα είπε να αντιγράψει τον «γύπα» του Instagram και να στείλει το δικό της ηχητικό στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε αυτό λοιπόν, έλεγε στον Πρωθυπουργό: «Κυριάκο καλησπέρα. Ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει τίποτα, μόνο κάτι επιδόματα. Ανθρώπινα μόνο σου στέλνω γιατί προσπάθησα να σε βρω στη βουλή και δεν τα κατάφερα. Θα σου ήταν εύκολο να επικοινωνήσεις εσύ μαζί μου. Και δεν θέλεις, θα το σεβαστώ. Απλά πες το μου και θα το καταλάβω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.