«Κυνικός» Θ.Πλεύρης για τις παρενέργειες των εμβολίων: «Πάντοτε υπήρχαν & εμφράγματα & θρομβώσεις»

Θάνος Πλεύρης: Τι είπε για την άρση των περιοριστικών μέτρων

«Κυνικός» Θ.Πλεύρης για τις παρενέργειες των εμβολίων: «Πάντοτε υπήρχαν & εμφράγματα & θρομβώσεις»

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας από τη Βουλή, προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση κάθε σεναρίου που θέλει να συνδέσει τα κρούσματα περικαρδίτιδας στους νέους με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Μ. Αθανασίου, ο υπουργός Υγείας, ξεκαθάρισε πως βάσει των στοιχείων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από σχετική έρευνα του ΕΟΦ δεν υπάρχει καμία αύξηση των επιπλοκών στους νέους.

«Πάντοτε υπήρχαν και εμφράγματα και θρομβώσεις, δεν υπάρχει όμως καμία απολύτως αύξηση, δεν μπορεί να συνδεθεί αυτό με το εμβόλιο. Τα εμβόλια είναι ασφαλή έχουν δοκιμαστεί σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού και έχουμε τη δυνατότητα χάρη σε αυτά να λέμε έχουμε μπει σε άλλη φάση της πανδημίας», είπε χαρακτηριστικά.

Θάνος Πλεύρης: Τι είπε για την άρση των περιοριστικών μέτρων

Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε και στην άρση των περιοριστικών μέτρων κατά του ιού λέγοντας πως παρά τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, συνεχίζονται να μειώνονται οι δείκτες, γεγονός που δείχνει πως η πανδημία βρίσκεται σε φάση ύφεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στο ζήτημα των ανεμβολίαστων υγειονομικών, και αφού τους διαχώρισε από τους διοικητικούς υπαλλήλους για τους οποίους είπε πως δεν έχουν την ίδια ηθική βάση στήριξης της επιστήμης, επανέλαβε πως «όσο διαρκεί η πανδημία, θα βρίσκονται σε αναστολή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.