
Παρά την έντονη αντίδραση των αντιπολιτευτικών κομμάτων και τη σφοδρή πολιτική κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τον τρόπο κατάργησης του ΟΠΕΚΕΠΕ, το Μαξίμου παραμένει προσηλωμένο στη ρητορική των «διαχρονικών παθογενειών».
Αυτό συμβαίνει ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και την ίδια στιγμή που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που συνδέουν πρόσωπα με παράνομες επιδοτήσεις.
Σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δήλωσε ότι «η απόφαση κατάργησης και μεταφοράς στην ΑΔΑΕ είναι δραστική απόφαση που θα εφαρμοστεί άμεσα» και μίλησε για «υποκρισία της αντιπολίτευσης», στοχεύοντας κυρίως το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, ούτε των τελευταίων μηνών και ούτε μόνο ελληνικό».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.