ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με τον Β.Μεϊμαράκη συναντήθηκε στις Βρυξέλλες ο Κ.Μητσοτάκης – Τι συζήτησαν

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα του ΕΛΚ αλλά και για τη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο μεταναστευτικό

Με τον Β.Μεϊμαράκη συναντήθηκε στις Βρυξέλλες ο Κ.Μητσοτάκης – Τι συζήτησαν

Με τον αντιπρόεδρο της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο ΕΚ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συναντήθηκε χθες ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνάντηση τους, όπως έγραψε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο Facebook, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα του ΕΛΚ, για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ και κυρίως για τη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο μεταναστευτικό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

«Υποδέχθηκα σήμερα στις Βρυξέλλες, τον Έλληνα Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis, στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη μετά τις εκλογές, με ανανεωμένη και ισχυρή πλέον εντολή. Στη συνάντηση εργασίας μας, τον ενημέρωσα για τα τρέχοντα ζητήματα του ΕΛΚ, για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ και κυρίως για τη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο μεταναστευτικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.