ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μεταφέρεται φέτος η αργία της Πρωτομαγιάς – «Θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα» λέει η Δ.Μιχαηλίδου

Φέτος 1η Μαΐου πέφτει την Μεγάλη Τετάρτη με την υπουργό Εργασίας να δηλώνει ότι σχετική υπουργική απόφαση για μεταφορά της αργίας θα εκδοθεί σήμερα

Μεταφέρεται φέτος η αργία της Πρωτομαγιάς – «Θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα» λέει η Δ.Μιχαηλίδου

Η υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί τη μεταφορά της φετινής αργίας της Πρωτομαγιάς.

Όπως είπε η υπουργός Εργασίας η φετινή αργία για την Πρωτομαγιά θα μεταφερθεί την Τρίτη του Πάσχα.

Σημειώνεται ότι φέτος 1η Μαΐου πέφτει την Μεγάλη Τετάρτη με την υπουργό Εργασίας να δηλώνει ότι σχετική υπουργική απόφαση για μεταφορά της αργίας θα εκδοθεί σήμερα.

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι

Η υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε, επίσης, την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας στην οποία συνταξιούχοι θα μπορούν να δηλώνουν ότι επιθυμούν να συνεχίσουν να εργάζονται, έτσι ώστε να μπορούν να παίρνουν ολόκληρη τη σύνταξή τους.

Όπως εξήγησε η κυρία Μιχαηλίδου το μόνο που πρέπει να κάνουν οι συνταξιούχοι είναι να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση στον ΕΦΚΑ ώστε να μπορούν να λαμβάνουν το 100% της σύνταξής τους και όχι το 70% που ήταν μέχρι σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα, όπως είπε η υπουργός Εργασίας, υπάρχουν 100.000 συνταξιούχοι, οι οποίοι εργάζονται και από αυτούς, μόνον το 36% το δηλώνουν. «Θα μπορούν να σώσουν από 140 μέχρι 300 ευρώ το μήνα» υπογράμμισε η κυρία Μιχαηλίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.