ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ν.Κεραμέως: «Αύριο έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο στις Ευρωεκλογές»

«Έρχονται 16.500 νέες προσλήψεις»

Ν.Κεραμέως: «Αύριο έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο στις Ευρωεκλογές»

Η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Κυριακής, ανέφερε μεταξύ άλλων πως αύριο, Δευτέρα (15/1) έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο στις Ευρωεκλογές.

Δικαίωμα επιστολικής ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι στη χώρα και στο εξωτερικό.

Οι εκλογείς που επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μέσω επιστολικής ψήφου, πρέπει να το δηλώσουν μέχρι και 40 ημέρες πριν τις εκλογές.

Επίσης, η υπουγός διευκρίνισε ότι οι κάτοικοι του εξωτερικού, θα ψηφίζουν μόνο με επιστολική ψήφο.

Πώς θα γίνεται το αίτημα για την επιστολική ψήφο

Το αίτημα για την επιστολική ψήφο θα γίνεται στην πλατφόρμα μόνο με τους κωδικούς Taxis του ψηφοφόρου, ο οποίος στη συνέχεια θα λαμβάνει ένα επιβεβαιωτικό SMS στο κινητό του και θα μπορεί να παρακολουθεί ηλεκτρονικά την πορεία του φακέλου, μέχρι αυτός να φτάσει στα χέρια του σφραγισμένη.

Ο φάκελος, σύμφωνα με την κ.Κεραμέως, πρέπει να έχει φτάσει στην Ελλάδα Σάββατο 8 Ιουνίου, δηλαδή, μια ημέρα πριν τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών.

Κεραμέως: Έρχονται 16.500 νέες προσλήψεις

Η υπουργός ανακοίνωσε ακόμα ότι έρχονται 16.500 νέες προσλήψεις σε όλους τους τομείς και σε όλα τα υπουργεία. Η απόφαση ελήφθη με προτεραιότητα στην Υγεία, όπου θα γίνουν 6.500 μόνιμοι διορισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, έμφαση δόθηκε στον τομέα της κλιματική κρίσης και της προστασίας των δασών – προσλήψεις σε αντίστοιχες ειδικότητες – και στην υλοποίηση έργων του Ταμείου Ανάκαμψης που απαιτούν ανθρώπινο δυναμικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.