Ν.Μηταράκης: «Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Καλογρίτσα και τις βαλίτσες με χρήματα προς το κόμμα»

Αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη

Ν.Μηταράκης: «Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Καλογρίτσα και τις βαλίτσες με χρήματα προς το κόμμα»

Για το μεταναστευτικό, την ακρίβεια αλλά και τις υποκλοπές τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Όπως είπε το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ, ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν αποτελεί πολιτικό ζήτημα ξεκαθαρίζοντας σε κάθε τόνο πως «φιλοβασιλικό θέμα στη Νέα Δημοκρατία δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει». Όπως είπε, ο ίδιος δεν θα παραστεί στην κηδεία ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση το έλυσε το θέμα πολύ γρήγορα.

Παράλληλα, ο Νότης Μηταράκης έκανε ξεκάθαρο για μια ακόμη φορά πως «η Ελλάδα φυλάει τα σύνορά της και δεν θα επιτρέψει την αθρόα εισροή μεταναστών στη χώρα, όπως έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ όταν και μπήκαν στην Ελλάδα πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες. Ξεκαθάρισε δε πως η Ελλάδα συνεργάζεται με ΜΚΟ οι οποίες βοηθούν μετανάστες στην χώρα μας, ωστόσο εάν κάποιος βοηθά έναν μετανάστη να έρθει παρανόμως στην Ελλάδα, τότε αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα και είναι δουλειά της Δικαιοσύνης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, στον οποίο ο Νότης Μηταράκης απευθυνόμενος είπε πως έθεσε επί τάπητος τα όσα κατατέθηκαν από μάρτυρα στο ειδικό δικαστήριο για την υπόθεση Καλογρίτσα, αναφέροντας πως πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει για την προέλευση μαύρου χρήματος και για τις καταγγελίες πως «φάκελοι και τσάντες με χρήματα πήγαιναν προς την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.