Ν.Παπαθανάσης: «Ανεύθυνες οι δηλώσεις του Α.Τσίπρα για την ακρίβεια και την αντιμετώπισή της»

Τι είπε για το ενδεχόμενο προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος

Ν.Παπαθανάσης: «Ανεύθυνες οι δηλώσεις του Α.Τσίπρα για την ακρίβεια και την αντιμετώπισή της»

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, ερωτηθείς μεταξύ άλλων για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ενεργειακή κρίση απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση.

Ο Νίκος Παπαθανάσης τόνισε κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αναφέροντας ως τελευταίο παράδειγμα την επιβολή πλαφόν στις επαγγελματικές μισθώσεις, με απώτερο στόχο τη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας.

Ο κ. Παπαθανάσης άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως οι δηλώσεις του για την ακρίβεια και την αντιμετώπιση της είναι ανεύθυνες αναφερόμενος ειδικά στα υπερκέρδη των παρόχων ενέργειας και φέρνοντας ως παράδειγμα τη ΔΕΗ που ανακοίνωσε αρνητικά αποτελέσματα.

Συμπλήρωσε ότι “κατανοούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά και γι’ αυτό κάθε ευρώ που εξοικονομείται από τον προϋπολογισμό πηγαίνει στοχευμένα σε όσους έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη”.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η κυβέρνηση από την πρώτη μέρα έχει στόχο την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας και όπως τα κατάφερε την εποχή της πανδημίας θα το κάνει και τώρα.

Τέλος και μεταξύ άλλων, ερωτώμενος αν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα για την ανακούφιση της κοινωνίας, όπως η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά ή η μείωση του ΕΦΚ για όσο διαρκεί η κρίση, είπε ότι όλα αυτά βρίσκονται στην φαρέτρα της Κυβέρνησης κι ανάλογα με τις εξελίξεις θα χρησιμοποιηθούν αν χρειαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.