ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ά.Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον Κ.Μητσοτάκη: «Πρόεδρε θα κάνω το παν να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σου»

«Είναι τεράστια Τιμή και Ευθύνη»

Ο Ά.Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον Κ.Μητσοτάκη: «Πρόεδρε θα κάνω το παν να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σου»

Ένα «μεγάλο Ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε ο νέος υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η θέση του Υπουργού Εργασίας είναι μία τεράστια Τιμή αλλά και Ευθύνη για μένα».

Μάλιστα, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη πρόσθεσε: «Πρόεδρε θα κάνω το παν να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη

«Το μόνον που μπορώ να πω, είναι ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την Εμπιστοσύνη του @PrimeministerGR @kmitsotakis στο πρόσωπο μου για μία ακόμη φορά. Η θέση του Υπουργού Εργασίας είναι μία τεράστια Τιμή αλλά και Ευθύνη για μένα. Πρόεδρε θα κάνω το παν να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.