ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Γ.Οικονόμου καλύπτει τον Τ.Θεοδωρικάκο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση;»

«Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει να πει ούτε μια κουβέντα συμπαράστασης στο προσωπικό της ΕΛΑΣ» τόνισε ο Οικονόμου

Ο Γ.Οικονόμου καλύπτει τον Τ.Θεοδωρικάκο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση;»

Απόλυτη κάλυψη στον Τάκη Θεοδωρικάκο για τις δηλώσεις του περί «νεκρών» προσέφερε, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Οικονόμου, εξαπολύοντας παράλληλα νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν είπε ούτε λέξη για την εμπρηστική δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα θέλει νεκρούς» κι απαντώντας στην Πόπη Τσαπανίδου που ζήτησε την παραίτησή του κ. Θεοδωρικάκου, έγραψε:

«Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ όπως άλλωστε και ολόκληρο το κόμμα της, χρόνια τώρα, δεν βρίσκει να πει ούτε μια κουβέντα συμπαράστασης στο προσωπικό της ΕΛΑΣ, το οποίο αγωνίζεται νυχθημερόν με αυταπάρνηση για τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια, τις οποίες διαταράσσουν πρόσωπα και συλλογικότητες που σπεύδει να καλύψει πολιτικά.

Με τον τρόπο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει λάδι στη φωτιά. Για όποιον λόγο κι αν το κάνει, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στον τόπο και τους πολίτες. Ας αφήσει τις υποκριτικές κραυγές και τις υπεκφυγές κι ας μας πει καθαρά: είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.