ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κ.Μητσοτάκης επιβεβαίωσε το pronews.gr για την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κ.Φλώρου που αποκάλυψε τις μεζονέτες

Εκτός από την παρακολούθηση Ν.Ανδρουλάκη ο Κ.Μητσοτάκης ομολόγησε και την παρακολούθηση Κ.Φλώρου

Ο Κ.Μητσοτάκης επιβεβαίωσε το pronews.gr για την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κ.Φλώρου που αποκάλυψε τις μεζονέτες

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε κατά τη διάρκεια του χθεσινού ντιμπέιτ σε μια σειρά από παραδοχές για τις υποκλοπές. 

Εκτός από την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, ο Κ.Μητσοτάκης παραδέχθηκε και την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, επιβεβαιώνοντας το pronews.gr που είχε φέρει στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ η οποία περιήλθε στην κατοχή του pronews.gr, ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος «συνελήφθη κλέπτοντας οπώρας» και πιο συγκεκριμένα καταγράφηκε να διακινεί «μαύρο χρήμα» ύψους 600.000 ευρώ, μέσα σε σακούλα.

Αδήλωτο και χωρίς πόθεν έσχες!

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες της ΕΥΠ, είναι ένα μικρό μέρος μόνο από αυτό που περιήλθε στον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων από δωρεά αντιπροσώπου που πούλησε ελικόπτερα πριν από 1,5 χρόνο στο ΠΝ με παρέμβαση του ίδιου του Κ.Φλώρου!

Η υποκλοπή προήλθε από πληροφορίες της ΕΥΠ ότι ο στρατηγός Φλώρος «είχε προσωπική ατζέντα στους εξοπλισμούς», είχε εισπράξει μεγάλη μίζα από τα ελικόπτερα του Ναυτικού και επρόκειτο να την «επενδύσει».

Αμέσως κινήθηκε η συνήθης διαδικασία συλλογής υπογραφών και το κινητό του παγιδεύθηκε για τρεις περιόδους πέρσι την άνοιξη από το σύστημα το «υπηρεσιακό»  Syborg της ΕΥΠ.

«Σύμφωνα με εξωτερικές πληροφορίες ο στόχος προέβη σε αγορά κατοικίας στην περιοχή του Παπάγου έναντι 1.200.000 ευρώ, στο οποίο ποσό τα 600.000 πληρώθηκαν “μαύρα”.

Επιπλέον η κόρη του διαμένει στην Αγία Παρασκευή σε κατοικία των 1.500 ευρώ, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό για τον τρόπο ζωής του στόχου και αποπληρωμής των εν λόγω κινήσεων», αναφέρει μεταξύ άλλων η έκθεση της ΕΥΠ.

Τι είπε ο Κ.Μητσοτάκης

Να θυμίσουμε ότι χθες ο Κ.Μητσοτάκης ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απάντηση του Κ. Μητσοτάκη ήταν «οι εξηγήσεις που δόθηκαν τότε για αυτές τις παρακολουθήσεις δεν ήταν επαρκείς». Ως εκ τούτου μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο πρωθυπουργός για πρώτη φορά παραδέχεται την παρακολούθηση του Κ. Φλώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.