ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι βελτιώσεις που φέρνει ο Α.Σκέρτσος για την τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ για γρήγορη εγγραφή στα δημοτολόγια

Η ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας

Οι βελτιώσεις που φέρνει ο Α.Σκέρτσος για την τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ για γρήγορη εγγραφή στα δημοτολόγια

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτος, ανακοίνωσε στην Βουλή, τις νομοτεχνικές βελτιώσεις επί τη βάση των συστάσεων της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής.

Μεταξύ αυτών και νομοτεχνική βελτίωση στο άρθρο 12 του νομοσχεδίου, το οποίο προσδιορίζει τις εξουσιοδοτικές διατάξεις προς το υπουργείο Εσωτερικών, για την εφαρμογή του νόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάσει της ανακοίνωσης του υπουργού Επικρατείας, προστίθεται εδάφιο που ορίζει ότι με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών θα ρυθμιστούν τα θέματα κτήσης δημοτικότητας, στις περιπτώσεις κοινού τέκνου ομοφυλόφιλων συζύγων, τέκνο που γεννήθηκε χωρίς γάμο των ομοφυλόφιλων γονέων του, παράλειψης δήλωσης, σχετικά με τον δήμο, καθώς και κάθε άλλο αναγκαίο ζήτημα για την εφαρμογή του άρθρου 15 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (σσ κτήση δημοτικότητας), σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.